Укртелеком пропонує високошвидкісний інтернет для бізнес-клієнтів

18.03.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

З березня 2015 року Укртелеком розширює лінійку послуг інтернет-доступу з використанням технологій FTTx для представників малого та середнього бізнесу.

Укртелеком пропонує бізнес-клієнтам волоконно-оптичний доступ до мережі інтернет за сучасними технологіями, а саме FTTH («оптичний кабель до офісу») та FTTB («оптичний кабель до будинку»). Отже, користувачі отримують стабільний інтернет з високою швидкістю передачі даних до 100 Мбіт/с. Послугу «Оптичний інтернет» від Укртелекому розроблено з урахуванням потреб компаній малого та середнього бізнесу. Підключити її можна в бізнес- та торгово-розважальних центрах, а також в об’єктах офісної нерухомості. Оператор пропонує декілька тарифних пакетів необмеженого доступу до мережі інтернет:

«Офіс 10» – швидкість передачі даних до 10 Мбіт/с. Щомісячна абонентна плата – 180 грн.

«Офіс 50» – швидкість передачі даних до 50 Мбіт/с. Щомісячна абонентна плата – 400 грн.

«Офіс 100» – швидкість передачі даних до 100 Мбіт/с. Щомісячна абонентна плата – 600 грн.

Вартість підключення послуги «Оптичний інтернет» становить 1 грн. у разі, якщо підключення здійснюється за технологією FTTВ та 60 грн. – за технологією FTTH. Тарифи наведені з урахуванням ПДВ за 30 календарних днів.

Детальну інформацію щодо послуги «Оптичний інтернет» для юридичних осіб можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або за номером Контакт-центру: 0 800 506 801 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/