Укртелеком продовжує акцію з підключення до Інтерактивного TV

02.03.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

До 31 березня 2015 року триватимуть  акційні умови підключення сучасного сервісу Інтерактивне TV. Так, клієнти мають можливість отримати 100 каналів цифрового телебачення лише за 39 грн. на місяць.

Укртелеком намагається зробити свої послуги максимально доступними для широкого кола користувачів. Саме тому оператор вирішив продовжити акцію з підключення сервісу Інтерактивне IPTV, яка за декілька місяців здобула багато поціновувачів серед українців. Так, абоненти-фізичні особи, які до 31.03.2015 року при підключенні Інтерактивного TV оберуть пакет «Оптимальний», сплачуватимуть лише 39 грн. на місяць за можливість насолоджуватися понад 100 каналами в цифровій якості. При виборі пакету «Преміальний» - лише за 79 грн. на місяць за понад 130 каналів. Ця акційна абонплата діятиме протягом 3 місяців з моменту підключення, але не пізніше 31.06.2015 року. Після завершення цього терміну сервіс буде надаватися відповідно до стандартних умов.

Звертаємо увагу на вміст пакетів, на які розповсюджується акційна пропозиція:

– Пакет «Оптимальний» містить в собі понад 100 популярних національних та зарубіжних телеканалів, доступ до кінозалів, усі жанри відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Стандартний тариф після звершення дії акції становитиме 79 грн.

– Пакет «Преміальний»  пропонує понад 130 кращих національних і зарубіжних телеканалів, у тому числі 10HD, доступ до кінозалів, усіх жанрів відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів і шоу, зокрема в HD якості. Стандартний тариф після завершення акції складатиме 159 грн.

Для абонентів послуга має відчутні переваги, адже додатково до якісного контенту клієнти Інтерактивного TV отримують можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Користувачі можуть ставити телепрограми на паузу (до 10 хв) або переглядати їх у записі.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів можна на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv. Тарифи вказані з урахуванням ПДВ за 30 календарних днів.

Вартість підключення послуги Інтерактивне TV становить всього 1 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також необхідна TV-приставка, яка коштує 1,20 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про саму послугу та акційні умови її підключення можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або звернувшись до Контакт-центру за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/