Укртелеком оновлює послугу інтернет-телефонії для бізнесу

17.02.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

Спілкування за допомогою інтернет-телефону від Укртелекому стає більш комфортним. Наразі оператор пропонує нові тарифні плани та вигідні умови підключення для бізнес-клієнтів.

Укртелеком покращує умови надання сучасного сервісу інтернет-телефонія. Інтернет-телефон являє собою телефонний та відеозв’язок, який працює за технологією VoIP (IP-телефонія) із використанням спеціального програмного забезпечення на ПК або мобільному пристрої, а також при використанні IP-телефону. Зв’язок забезпечується за допомогою доступу до мережі Інтернет. Цей сервіс у порівнянні із традиційним фіксованим телефоном має суттєві переваги для бізнесу:

• відсутність телефонних кабелів та обмежень за кількістю ліній зв’язку;

• простота підключення та збереження номеру при переїзді;

• організація ефективної роботи для співробітників, які працюють у віддаленому режимі;

• знижені тарифи на дзвінки;

• висока якість зв’язку.

При підключенні IP-телефону із наданням номеру 0892 XX-XX-XX Укртелеком пропонує різні тарифні плани  залежно від потреб клієнтів:

- «Базовий 892» містить 500 нетарифікованих хвилин для здійснення дзвінків на мережі операторів фіксованого зв’язку та 50 нетарифікованих хвилин  - на мережі мобільних операторів України. Щомісячна абонентна плата становить 42 грн.;

- «Офіс 892» включає 3 000 нетарифікованих хвилин для здійснення дзвінків на мережі операторів фіксованого зв’язку та 150 нетарифікованих хвилин – на мережі мобільних операторів України. Щомісячна абонентна плата складає 84 грн.;

- «25 коп. на всі напрямки» містить 60 нетарифікованих хвилин для здійснення дзвінків абонентам операторів фіксованого зв’язку України та на номери з кодом «892», базова вартість хвилини спілкування становить 30 коп. Щомісячна абонентна плата – 12 грн.

Вартість оренди IP-апарату складає 1,20 грн. на місяць. Аналогічна вартість стягується за підключення однієї лінії із наданням номеру з кодом «892».

Для бізнесу, який змінив адресу свого офісу й хоче отримувати дзвінки зі старого номеру на інтернет-телефон із кодом «892», оператор рекомендує тариф «Переадресація». Переадресація на номер 892 відбуватиметься без додаткових платежів.

Використання номеру із кодом  «892» можливе й на смартфонах або планшетах при підключенні до будь-якого провайдеру інтернету та встановленні необхідного програмного забезпечення. Це дозволить постійно бути на зв’язку  по всій Україні без обмежень, а вартість вхідних дзвінків буде такою ж як на міський номер.

При підключенні послуги інтернет-телефонія з місцевим номером Укртелеком розробив наступні тарифні плани:

«SIP-лінія Базовий» включає  600  нетарифікованих хвилин місцевих розмов; 350 нетарифікованих хвилин спілкування  у межах області, 50 нетарифікованих хвилин з фіксованої мережі Укртелекому на мережі мобільних операторів України. Щомісячна абонентна плата становить 42 грн.;

«SIP-лінія Офіс» містить 600 нетарифікованих хвилин місцевих розмов;  1 300нетарифікованих хвилин спілкування у межах області, 100 нетарифікованих хвилин з фіксованої мережі Укртелекому на мережі мобільних операторів України. Щомісячна абонентна плата складає 84 грн.

Усі тарифи наведені з урахуванням ПДВ. Для підключення інтернет-телефонії необхідно укласти відповідний договір.

Дізнатися детальну інформацію можна на корпоративному сайті за посиланням http://ukrtelecom.ua/services/business/sip_phone, у найближчому центрі обслуговування абонентів або при зверненні до контакт-центру за номером  0 800 506 8010 800 506 801 (безкоштовно зі стаціонарних номерів та мобільних номерів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/