Укртелеком вводить окремий номер для обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

15.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Цього року Укртелеком впроваджує програму покращення взаємодії з бізнес-клієнтами. Cьогодні вже створена служба підтримки бізнес-сегмента, введено персональну відповідальність виділених менеджерів за взаємодію з корпоративними клієнтами. Ще одне нововведення цієї програми – відкриття окремої телефонної лінії обслуговування 0 800 506 801 для клієнтів малого та середнього бізнесу для отримання консультації або вирішення питань щодо послуг оператора. При зверненні за цим номером до Контакт-центру клієнти отримують чітке та просте інтерактивне меню, швидке з’єднання з менеджером та кваліфіковану консультацію. Усі консультанти цієї лінії обслуговування є досвідченими фахівцями, які додатково пройшли спеціальний тренінг з підтримки саме бізнес-сегмента.

Комунікація за окремим номером дозволить зробити взаємодію з Укртелекомом більш комфортною, а також суттєво підвищити якість та швидкість обслуговування клієнтів малого і середнього бізнесу.

Нагадуємо, що обслуговування корпоративних клієнтів великих підприємств здійснюється за номером 0 800 506 806. Дзвінки до Контакт-центру є безкоштовними з номерів українських операторів фіксованого та мобільного зв’язку.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/