Новорічна акція від LG та Укртелекому: інтернет та Інтерактивне TV за півціни з телевізором LG

01.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Укртелеком продовжує дарувати радість українцям напередодні зимових свят. На прихильників  техніки LG чекає приємна новорічна акція від оператора. Вона діятиме з 01.12.2014 до 31.01.2015 у найбільших інтернет- та роздрібних магазинах країни. За умовами пропозиції покупці  телевізора LG  отримають можливість підключити та користуватись послугами інтернет та/або  Інтерактивне TV від Укртелекому лише за половину вартості. Акційна абонентна плата діятиме упродовж 6 місяців з дати підключення. З переліком магазинів та моделей телевізорів LG, які беруть участь у акції, можна ознайомитися за посиланням http://smarttv.lge.ua/.

Умови новорічної пропозиції поширюються на тарифи безлімітного інтернету «Одиничка», «Двійка», «П’ятірка», «Десятка» та «Двадцятка», а також на пакети «Оптимальний» або «Преміальний» послуги Інтерактивне TV. Учасники акції можуть також придбати Wi-Fi роутер за 1 грн.

Підключення послуг від Укртелекому на акційних умовах відбувається лише за наявності технічної можливості надання послуг. За відсутності такої можливості клієнт буде поінформований упродовж 5 робочих днів з дня оформлення заявки.

Вартість підключення послуги Інтерактивне TV становить усього 1 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також знадобиться TV-приставка. Її вартість становить 1,20 грн. Оформити підключення послуг за акційними умовами можна за допомогою промо коду, який учасник акції отримує після реєстрації телевізора на сайті http://smarttv.lge.ua/. Після закінчення дії акційних умов інтернету та Інтерактивного TV послуги надаватимуться за стандартними тарифами.

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про новорічну акцію можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або звернувшись до Контакт-центру за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/