Новорічна акція від Укртелекому: 100 каналів Інтерактивного TV лише за 39 грн. на місяць

21.11.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Укртелеком заздалегідь потурбувався про новорічні та різдвяні сюрпризи для своїх клієнтів. Якісне цифрове телебачення для родинного перегляду зимовими вечорами стає ще доступнішим. Абоненти фізичні особи, які до 31.01.2015 року при підключенні Інтерактивного TV оберуть пакет «Оптимальний», сплачуватимуть лише 39 грн. на місяць за користування 100 каналами. При обранні пакета «Преміальний» – лише 79 грн. на місяць за 136 каналів. Така акційна абонентна плата діятиме упродовж 6 місяців з дати підключення сервісу. Після закінчення дії спеціальних умов оператор продовжить надавати послугу за стандартними тарифами.

– Пакет «Оптимальний» складається зі 100 популярних національних і зарубіжних телеканалів, доступу до кінозалів, усіх жанрів відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Стандартний тариф після закінчення дії акції становитиме 79 грн.

– Пакет «Преміальний»  пропонує 136 кращих національних і зарубіжних телеканалів, у тому числі 12 HD, доступ до кінозалів, усіх жанрів відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів і шоу, зокрема в HDякості. Стандартний тариф після закінчення акції – 159 грн.

Новорічна акція від Укртелекому стане у нагоді тим, хто ще не визначився із подарунками для рідних та друзів. Крім якісного контенту, Інтерактивне TV надає можливість зручно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні тощо), у відеотеці  працює зручний пошук. Користувачі мають можливість ставити телепрограми на паузу або переглядати їх у запису.

З повним переліком телеканалів можна ознайомитися на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv. Тарифи вказано з урахуванням ПДВ за 30 календарних днів.

Вартість підключення послуги Інтерактивне TV становить усього 1 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також знадобиться TV-приставка. Її вартість становить 1,20 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про послугу та новорічну акцію можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або звернувшись до Контакт-центру за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/