Укртелеком розширив інтернет-покриття в семи областях України

05.11.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

У третій декаді жовтня найбільше нових населених пунктів з інтернетом від оператора з'явилося на Вінничині. В селах Ворошилівка, Скоморошки, Мухівці і Голубече на привабливих умовах до інтернету вже підключені всі сільради та одна школа. Ведуться роботи з надання доступу до всесвітньої мережі деяким соціальним об'єктам, зокрема школам, бібліотекам.

У Полтавській області фахівці оператора забезпечили доступ до інтернету в селах Лобачі та М'якеньківка, в Житомирській – с. Будичани і на Київщині – с. Нещеров. Також понад 250 осіб зможуть стати клієнтами інтернет-послуг Укртелекому в селі Саксагань у Дніпропетровській області.

На півдні країни продовжує розширюватися покриття в Одеській області. Села Вільне та Лиманське – чергові населені пункти з інтернетом від Укртелекому. Першими клієнтами в них стали сільрада і сільськогосподарський кооператив. Завдяки заздалегідь зробленим заявкам, послуги їм надаватимуться на вигідних умовах.

Після монтажу на Херсонщині обладнання на АТС відразу в трьох селах Великоолександрівського району з'явився доступ до всесвітньої павутини – Новодмитрівці, Старосілля і Довгове. В Новодмитрівці на пільгових умовах однією з перших підключена сільська школа.

Оператор приділяє особливу увагу інтернетизації соціальних об'єктів у невеликих населених пунктах. Поява безлімітного інтернету в місцевої влади, освітніх і медичних установ дозволяє їм вийти на новий рівень розвитку.

Укртелеком продовжить реалізацію своєї стратегії з розширення інтернет-покриття, забезпечуючи максимальну кількість українців безлімітним доступом в мережу.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/