Укртелеком розширює інтернет-покриття в Одеській області

27.10.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Відразу п'ять населених пунктів у середині жовтня підключено до інтернету від Укртелекому в Одеській області – це села Ставрове і Новосамарка Красноокнянського району, Мурована і Бочманівка Котовського району, Майорське Фрунзівського району.

Тільки за перший тиждень роботи в цих населених пунктах на привабливих умовах уже підключено до інтернету сільську раду і дві школи. В найближчих планах Укртелекому – забезпечення всесвітньою павутиною ще низки соціальних об'єктів.

«Тільки Укртелеком зміг забезпечити інтернетом таке маленьке село, як наше. І, що дуже важливо, надає його за доступною ціною. Жителі прекрасно розуміють усі ті переваги, які відкриває доступ до мережі», – стверджує Тетяна Буга сільський голова c. Бочманівка, в якому проживає трохи більше 600 осіб.

Мешканці сіл активно стають клієнтами оператора. Багато з них скористалися спеціальною пропозицією від компанії з одночасного підключенню телефонії та інтернету.

Компанія продовжує активно реалізовувати стратегію щодо розширення географії надання інтернет послуг. На сьогодні Укртелеком єдиний оператор, який послідовно забезпечує безлімітним інтернетом невеликі українські селища і села. Наявність доступу до всесвітньої павутини забезпечує в них зростання рівня життя, а перед мешканцями відкриваються додаткові перспективи у здобутті освіти та працевлаштуванні.

З початку року Укртелеком забезпечив доступом у мережу 12 нових населених пунктів у Одеській області. Найближчими місяцями інтернет-покриття з'явиться ще більш ніж у 30 населених пунктах у різних районах. Це дозволить підключити до безлімітного інтернету тисячі мешканців області.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/