Стюарт Пауль Рейч покидає Наглядову Раду Укртелекому

26.09.2014

З 6 жовтня 2014 року Стюарт Пауль Рейч за власним бажанням залишає займану посаду члена Наглядової Ради ПАТ «Укртелеком».

Призупинення повноважень члена Наглядової Ради ПАТ «Укртелеком» буде здійснено відповідно до Закону України «Про акціонерні товариства», Статуту ПАТ «Укртелеком» та Положення про Наглядову Раду товариства.

Керуюча компанія дякує Стюарту Паулю Рейч за роботу і бажає успіхів у реалізації нових проектів.

Як повідомлялося, у Наглядовій Раді оператора Стюарт Пауль Рейч пропрацював рік, з часу затвердження складу Наглядової Ради на позачергових Загальних Зборах акціонерів 8 жовтня 2013 року.

Актуальну інформацію про склад Наглядової Ради ПАТ «Укртелеком» представлено на сайті оператора в розділі «Про компанію».

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» — мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/