10 безоплатних хвилин ветеранам війни для спілкування з бойовими друзями від Укртелекому

05.05.2014

На честь річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні ПАТ «Укртелеком» надає кожному з учасників війни 10 безоплатних хвилин для спілкування з бойовими друзями.

У рамках благодійної акції від ПАТ «Укртелеком» 8 та 9 травня 2014 року кожний учасник Великої Вітчизняної війни та особи, що прирівняні до них, отримують можливість спілкуватися з бойовими друзями 10 хвилин безкоштовно.

Хвилинами можна користуватися для розмов з абонентами фіксованого зв’язку по Україні, міжнародного зв’язку з країнами СНД та Грузії, цілодобово з квартирних телефонів за місцем реєстрації учасника ВВВ.

8 травня ветерани можуть скористатись безкоштовними розмовами у поштових відділеннях Укрпошти та переговорних пунктах Укртелекому. Для цього необхідно звернутись особисто з відповідним посвідченням та копією ідентифікаційного коду.

Укртелеком  розуміє, наскільки важливим є для ветеранів  відчуття єдності з друзями і бойовими побратимами. І, як соціально відповідальна компанія,  проводить  свою традиційну благодійну акцією до 9 травня.  Надання ветеранам можливості безоплатного спілкування - це лише одна  складова різнобічної політики соціальної відповідальності компанії. Укртелеком робить усе можливе для  забезпечення споживачів якісним послугами та прагне  створити  максимально комфортні  умови  користування ними.

ПАТ «Укртелеком»вітає з 69-oю річницею Великої Перемоги!

Звертаємо увагу! Телефонні розмови з абонентами мобільних операторів України надаються за діючими тарифами.

Для довідки

Нагадуємо порядок набору для міжміського дзвінка:
0 (дочекатися безперервного сигналу);
КОД МІСТА;
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.
Нагадуємо порядок набору для розмов по СНД та Грузії;
0 (дочекатися безперервного сигналу);
0 (індекс виходу на міжнародний зв’язок);
КОД КРАЇНИ;
КОД МІСТА;
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Компанія СКМ – професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Група СКМ складається з керуючої компанії СКМ і всіх бізнесів, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні, Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»),  «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.