Кадрові зміни ПАТ «Укртелеком»

24.02.2014

Укртелеком

Прес-реліз

Київ, 24 лютого 2014

Кадрові зміни ПАТ «Укртелеком»

24  лютого 2014 року директором ПАТ «Укртелеком» призначений Юрій Курмаз, який раніше обіймав посаду директора з корпоративних відносин компанії «Астеліт» (TM life:)).

Юрій має великий досвід роботи на керівних посадах у телекомунікаційній галузі та у сфері відносин з регуляторними і державними органами. З 2010 до лютого 2014 року він обіймав посаду директора з корпоративних відносин компанії «Астеліт» (TM life:)).

«Ставши частиною команди Укртелекому, Юрій Курмаз візьме активну участь у процесі трансформації національного телекомунікаційного оператора для утримання лідируючих позицій на ринку, - зазначив Голова ПАТ«Укртелеком» Олександр Баринов. - Я впевнений, що Юрій буде використовувати всі свої знання і досвід роботи в галузі для вирішення поставлених акціонерами завдань».

Ігор Кравець, який з жовтня 2013 року обіймав посаду директора ПАТ «Укртелеком», з 24 лютого 2014  року продовжить роботу в компанії на посаді директора дирекції підтримки бізнесу.

Актуальна інформація про керівництво компанії доступна на сайті ПАТ «Укртелеком» у розділі Керівництво.

Про компанію Укртелеком

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком»— найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Завдяки унікальним можливостям власної мережі компанія здатна забезпечити надання на всій території України широкого спектра сучасних телекомунікаційних послуг: від звичайної телефонії та Інтернету для приватних осіб – до передавання даних, побудови віртуальних приватних мереж, організації відеоконференцій для корпоративних та бізнес-споживачів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Про СКМ

Компанія СКМ — професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Попов.

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Група СКМ складається з керівної компанії СКМ і всіх бізнесів, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні (14 областей), Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна групу Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»), «Гірничі машини», «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.