Укртелеком визнано кращим Інтернет-провайдером 2013 року

19.02.2014

Укртелеком посів перше місце у рейтингу Інтернет-провайдерів за підсумками щорічного незалежного конкурсу торгових марок «Фаворити успіху». Послуга широкосмугового доступу до Інтернету «ОГО!» від ПАТ «Укртелеком» стала переможцем підсумкового рейтингу-2013.

У публічному рейтингу конкурсу «Фаворити Успіху» автоматично беруть участь всі Інтернет-провайдери України. Конкурс досліджує рівень довіри до торгових марок і відстежує динаміку змін у вподобаннях користувачів. Оцінюють операторів ШСД самі клієнти, а також галузеві фахівці та українські знаменитості на підставі власного досвіду користування послугами.

Як і рік тому, Укртелеком з послугою «ОГО!» отримав підсумкове перше місце у цій номінації. Зокрема, компанія стала першою за підсумками опитування знаменитостей, розділила перше місце за версію експертів та стала другою на думку користувачів.

Перше місце Укртелекому у рейтингу Інтернет-провайдерів – є підтвердженням величезної уваги, яку приділяє компанія питанням підвищення якості надання послуг та рівня обслуговування клієнтів.

Сьогодні в Україні послугою «ОГО!» від компанії «Укртелеком» користується понад 1,64 млн. абонентів та їх кількість постійно зростає. Зручність, доступність та якість послуги «ОГО!» забезпечили їй заслужену популярність. Завдяки цьому компанія вже тривалий час посідає лідерські позиції на ринку широкосмугового доступу до Інтернету.

Докладніше про послугу «ОГО!» і тарифи ви можете дізнатися на сайті та за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).

Інтернет – це Укртелеком!

Для довідки:

«Фаворити Успіху» – це щорічний незалежний рейтинг торгових марок, складений на підставі результатів голосування трьох груп респондентів: пересічних споживачів, галузевих експертів та українських знаменитостей. З результатами рейтингу «Фаворити Успіху – 2013» ринку Інтернет-доступу можна ознайомитися на офіційному сайті організаторів.

Про послугу «ОГО!»

Укртелеком пропонує виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету. Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному користувачу «ОГО!» тільки реальні для його телефонної лінії швидкості. Саме такий підхід дає змогу нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!».

Компанія Укртелеком пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!» по всій території України.

Про компанію Укртелеком

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Завдяки унікальним можливостям власної мережі компанія здатна забезпечити надання на всій території України широкого спектра сучасних телекомунікаційних послуг: від звичайної телефонії та Інтернету для приватних осіб – до передавання даних, побудови віртуальних приватних мереж, організації відеоконференцій для корпоративних та бізнес-споживачів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Голова ПАТ «Укртелеком»: Олександр Баринов.

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Про СКМ

Компанія СКМ – професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Попов.

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Група СКМ складається з керівної компанії СКМ і всіх бізнесів, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні (14 областей), Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна групу Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»), «Гірничі машини», «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.