Одещина вітає 70-тисячного абонента послуги «ОГО!» від Укртелекому

16.01.2014

Одещина вітає 70-тисячного абонента послуги «ОГО!» від Укртелекому

Кількість абонентів послуги широкосмугового доступу до Інтернету «ОГО!» від ПАТ «Укртелеком» на Одещині перевищила позначку 70 тисяч.

Напередодні нового року ювілейним 70-тисячним абонентом послуги «ОГО!» став Станіслав Продан, мешканець села Піщана Балтського району. Компанія нагородила ювілейного абонента сучасним ноутбуком Acer Aspire E1-531.

«Мені  дуже приємно отримувати цей подарунок від Укртелекому. Дякую компанії, – каже Станіслав Продан. - Тепер ми маємо і  Інтернет від Укртелекому, і ноутбук. І можемо користуватися  швидкісним Інтернетом -  дивитися фільми, слухати музику, спілкуватися з друзями.»

Ще два абонента послуги «ОГО!», що підключились майже одночасно з ювілейним абонентом, – Василь Лучків з смт. Фрунзівка та Галина Головльова з м. Одеса, теж отримали цінні призи – зовнішні жорсткі диски об’ємом 1 терабайт - від Укртелекому.

Сьогодні в Україні послугою «ОГО!» від компанії «Укртелеком» користується понад 1,6 млн. абонентів та їх кількість постійно зростає. Завдяки чому компанія вже тривалий час посідає лідерські позиції на ринку широкосмугового доступу до Інтернету. Зручність, доступність та якість послуги «ОГО!» забезпечили їй заслужену популярність.

Нагадаємо, що надавати послугу широкосмугового доступу до Інтернету «ОГО!» Укртелеком розпочав у Одеській області в 2006 році. Сьогодні вона доступна у 89  містах і селах області.  Кожен з абонентів, незалежно від місця проживання, отримує незмінно високу якість послуги при доступній вартості.

Про послугу «ОГО!»

Укртелеком надає послуги фіксованого швидкісного Інтернету «ОГО!» понад 1,6 мільйонам клієнтів. Компанія пропонує виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету. Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному користувачу «ОГО!» тільки реальні для його телефонної лінії швидкості. Саме такий підхід дає змогу абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!».

А щоб абоненти відчували всі переваги швидкісного Інтернету, компанія пропонує користуватися сучасними Wi-Fi-модемами. Спеціально для цього в компанії діє приваблива акція «Модем з Wi-Fi для «ОГО!» за 1 гривню».

Компанія «Укртелеком» пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!» по всій території України.

Інтернет – це Укртелеком!

Для інформації

Про компанію Укртелеком

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» - мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Завдяки унікальним можливостям власної мережі компанія здатна забезпечити надання на всій території України широкого спектра сучасних телекомунікаційних послуг: від звичайної телефонії та Інтернету для приватних осіб – до передавання даних, побудови віртуальних приватних мереж, організації відеоконференцій для корпоративних та бізнес-споживачів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Голова ПАТ «Укртелеком»: Лаша Мікава

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Про СКМ

Компанія СКМ – професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікація, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Попов.

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Група СКМ включає в себе керівну компанію СКМ і всі бізнеси, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні (14 областей), Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна групу Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»), «Гірничі машини», «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.