У Новий рік з новими можливостями!

27.12.2013

Напередодні Нового року компанія Укртелеком представила усім своїм абонентам  «ОГО!» послугу «ОГО!TV». Вона забезпечує доступ до перегляду контенту популярних українських телевізійних каналів, а також - тисяч ліцензійних фільмів, спортивних подій та програм з бібліотеки легального контенту  на спеціально створеному ресурсі. Тут також є популярні серіали як вітчизняного, так і західного виробництва, кінопрем'єри, які одразу після показу в кінотеатрах, з'являються на  ресурсі.

Весь контент доступний для перегляду в режимі он-лайн на максимальній швидкості - до 24 Мбіт/сек, незалежно від швидкості тарифного плану «ОГО!», яким користуються абоненти Укртелекому. Доступ до бібліотеки ліцензійного контенту користувачі послуги «ОГО!»  можуть отримати з персонального комп'ютера, планшета, смартфона або звичайного телевізора з використанням телевізійної приставки в мережі Укртелеком. Телевізійні приставки за бажанням абонента надаються йому в оренду.

На http://ogo.oll.tv/ працює система персональних рекомендацій, яка враховує уподобання користувачів. А програвач відео автоматично підлаштовується під швидкість Інтернет-з'єднання  і забезпечує максимально комфортний перегляд. Глядач може створювати власні колекції, здійснювати пошук потрібного контенту, переглядати програму передач в режимі он-лайн, а також  користуватися іншими зручними функціями - історією переглядів, батьківським контролем.

Абоненти «ОГО!» мають можливість протягом місяця всього за 1 гривню оцінити переваги сервісу «ОГО!TV».

Замовити послугу «ОГО!TV» дуже легко. Потрібно лише увійти в особистий кабінет на сайті my.ukrtelecom.ua з власної телефонної лінії і вибрати один із запропонованих пакетів тарифних планів «ОГО!TV».

Абоненти «ОГО!Кіно» можуть користуватися послугою «ОГО!TV», змінивши свій тарифний план на один з тарифних планів послуги «ОГО!TV» в особистому кабінеті управління послугами на сайті my.ukrtelecom.ua.

Послуга «ОГО!TV» надається по всій території України цілодобово в режимі 24/7/365.

Приємного перегляду!

Детальніше про послугу «ОГО!TV» на сайті «Мій Укртелеком» або за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (дзвінки з мережі ПАТ «Укртелеком» безкоштовні).

Про послугу «ОГО!»

Укртелеком пропонує виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету. Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному користувачу «ОГО!» тільки реальні для його телефонної лінії швидкості. Саме такий підхід дає змогу нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!».

А щоб абоненти відчували всі переваги швидкісного Інтернету, компанія пропонує користуватися сучасними  Wi-Fi-модемами. Спеціально для цього в компанії діє приваблива акція  «Модем з Wi-Fi для «ОГО!» за 1 гривню».

Компанія «Укртелеком» пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!» по всій території України.

Інтернет – це Укртелеком!

Про компанію Укртелеком

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком»  – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» - мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6  мільйона клієнтів.

Завдяки унікальним можливостям власної мережі компанія здатна забезпечити надання на всій території України широкого спектра сучасних телекомунікаційних послуг: від звичайної телефонії та Інтернету для приватних осіб – до передавання даних, побудови віртуальних приватних мереж, організації відеоконференцій для корпоративних та бізнес-споживачів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Голова ПАТ «Укртелеком»: Лаша Мікава.

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Про СКМ

Компанія СКМ – професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Попов.

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Група СКМ включає в себе керівну компанію СКМ і всі бізнеси, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні (14 областей), Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна групу Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»), «Гірничі машини», «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.