Шановні споживачі послуг рухомого (мобільного) зв’язку ПАТ “Укртелеком”!

13.09.2011
 На виконання вимог статті 35 Закону України “Про телекомунікації” ПАТ “Укртелеком” попереджає усіх споживачів про припинення діяльності з надання послуг рухомого (мобільного) зв’язку.

Одночасно повідомляємо, що послуги рухомого (мобільного) зв’язку, у подальшому, після припинення надання цих послуг ПАТ «Укртелеком», будуть надаватись оператором телекомунікацій ТОВ “ТриМоб” починаючи з  першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому вказаному оператору буде видано дозвіл на відповідний номерний ресурс.

Про  дату припинення надання ПАТ “Укртелеком” послуг та початку надання послуг ТОВ “ТриМоб” споживачів буде повідомлено додатково.

Зазначені послуги будуть надаватись ТОВ “ТриМоб” на тих самих умовах, на яких вони надавались ПАТ «Укртелеком» усім абонентам, які погодились із заміною оператора без перерви в наданні цих послуг.

Згодою Абонента на заміну оператора, зокрема, буде вважатись відсутність письмової заяви Абонента про незгоду із заміною оператора на дату припинення надання послуг ПАТ  “Укртелеком” і початку надання послуг ТОВ “ТриМоб” та продовження  користування послугами рухомого (мобільного) зв’язку після цієї дати.

Після опублікування цього оголошення абоненти, які нададуть ПАТ “Укртелеком” письмову заяву про свою незгоду із  заміною оператора, зможуть без застосування будь-яких штрафних санкцій з боку ПАТ “Укртелеком” та без застосування плати за послуги “Відмова від акції”, “Дострокове розірвання додаткової угоди” припинити договірні відносини із власної ініціативи та отримати невикористані ними кошти (крім початкового платежу) за користування зазначеною послугою з дати припинення надання послуг ПАТ “Укртелеком”.

Детально інформація на www.ukrtelecom.ua та за номером телефону 0  800501188(безкоштовно з телефонів мережі ПАТ «Укртелеком»).

Ліцензія НКРЗ Серія АВ № 583383 від 29.07.2011, ПАТ «Укртелеком», м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 18.