День перемоги

20.05.2010

З нагоди 65-річниці з Дня Перемоги керівництво та профспілкова організаціяОдеської  філії ВАТ «Укртелеком» 7 травня 2010 року провели урочисті заходи по вшануванню ветеранів Великої  Вітчизняної війни.

Для покладання квітів до монументу Невідомого матроса та могил воїнів-героїв на Алеї Слави в парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка,  було запрошено учасників бойових дій  періоду Великої Вітчизняної війни, ветеранів війни,  ветеранів-зв’язківців підприємства. Разом з керівництвом філії ветерани вшанували пам'ять  воїнів, які полягли на полях битв за незалежність нашої Вітчизни, згадали ті страшні часи лихоліття, коли ворог посягнув на нашу землю, згадали своїх бойових друзів та часи мирної праці на підприємстві по відбудові та розвитку мережі  зв’язку.

Ветеранів щиро привітав з святом Перемоги  директор філії Валентин Георгійович Попазов, побажав їм мирного неба, добробуту і злагоди, здоров’я та довгих років життя.

В управлінні філії, за власною ініціативою, молоді працівники відділу організації продажу послуг та відділу по роботі з споживачами оформили стенд, присвячений 65-й річниці з дня Перемоги. На стенді  представлено фотографії, копії та оригінали документів, довідок, нагороди, близьких та рідних працівників цих та інших відділів філії, копії газет та листівок періоду Великої Вітчизняної війни.

Експозиція стенду найшла схвальний відгук і задоволення в працівників філії, які ознайомились з нею.