Архів новин / До уваги абонентів компанії!

10.12.2006
Господарським судом м. Києва 02.11.2006 було прийнято ухвалу про вжиття заходів щодо забезпечення позову ТОВ “Унітел” до НКРЗ. Відповідно до ухвали судом зупинено дію рішення НКРЗ від 05.05.2006 № 258 про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги на період з 01.11.2006 у частині дії позиції 16 ст. 3 розділу ІІІ Граничних тарифів.

У зв’язку з цим тарифікація послуги “Телефонні розмови та обмін іншими повідомленнями з абонентами операторів рухомого (мобільного) зв’язку при доступі за кодами мереж операторів рухомого (мобільного) зв’язку, за кожну секунду розмови за автоматичним телефонним зв’язком” здійснюється за тарифом 0,0167 грн. без ПДВ для юридичних та фізичних осіб, а також для корпоративних та бізнес-абонентів.

Зазначений тариф компанія буде застосовувати до остаточного вирішення питання щодо дії позиції 16 ст. 3 розділу ІІІ Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги на період з 01.11.2006.