Архів новин / Учора в Одеській філії ВАТ “Укртелеком” було проведено засідання Ради, на якому розглядались питання щодо організації та аналізу роботи по захисту майна в Одеській філії та пропозиції щодо її поліпшення.

21.12.2005

Нарада проходила під головуванням директора ОФ ВАТ «Укртелеком» Володимира Попова, за участю начальника відділу захисту майна ВАТ "Укртелеком" Яременко В.Г., начальника служби захисту майна Одеської філії Замятіна М.О., а також заступників директора, начальників відділів та центрів електрозв’язку філії. У засіданні також приймали участь фахівці із захисту майна Центрів електрозв’язку філії.

За підсумками наради було визначено основні завдання по організації заходів щодо поліпшення роботи із захисту майна Одеської філії ВАТ "Укртелеком".