Архів новин / 29 листопада відбулося чергове засідання Спостережної Ради ВАТ “Укртелеком”, яке провів її Голова Олександр Третьяков.

30.11.2005
29 листопада відбулося чергове засідання Спостережної Ради ВАТ “Укртелеком”, яке провів її Голова Олександр Третьяков. У засіданні, крім членів Спостережної Ради, взяла участь Голова Фонду Держмайна України Валентина Семенюк.

На засіданні розглядалося питання щодо позовів ВАТ “Укртелеком” до Спеціалізованої Державної податкової інспекції (СДПІ) у місті Києві по роботі з великими платниками податків про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень.

Як відомо, 18.11.2005 р. Господарським судом м. Києва розглянуто справи за позовами ВАТ “Укртелеком” до Спеціалізованої Державної податкової інспекції (СДПІ) у місті Києві по роботі з великими платниками податків про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень.

На підставі вищезазначених податкових повідомлень-рішень, які було винесено податковим органом по результатам планової документальної перевірки фінансово-господарської діяльності ВАТ “Укртелеком” з питань дотримання вимог податкового та валютного законодавства, ВАТ “Укртелеком” було донараховано податкових зобов’язань на загальну суму 844006800,00 грн.

Господарським судом у місті Києві позовні вимоги ВАТ “Укртелекому” визнані обґрунтованими та задоволені у повному обсязі, повідомлення-рішення СДПІ у місті Києві по роботі з великими платниками податків про нарахування податкових зобов’язань скасовано.

Крім того, на засіданні Спостережної Ради призначено заступника Голови Правління ВАТ «Укртелеком» з питань економіки та фінансів Євгена Шаповалова.