Архів новин / Наказом Голови Правління ВАТ “Укртелеком” Ігоря Васильовича Сиротенка призначено на посаду заступника Голови Правління з питань маркетингу та продажу послуг.

05.10.2004

Біографічна довідка

Сиротенко Ігор Васильович народився в 1957 році в селі Висока Піч Житомирського району Житомирської області. Освіта — вища. Закінчив Одеський електротехнічний інститут зв’язку за фахом автоматичні телефонні станції. Працював електромеханіком, інженером, старшим диспетчером, начальником виробничої лабораторії Київського державного підприємства електрозв’язку “Київелектрозв’язок”, головним інженером, заступником директора експлуатації, директором експлуатації, віце-президентом з бізнес-операцій закритого акціонерного товариства “Утел”, заступником Генерального директора Дочірнього підприємства “Утел” відкритого акціонерного товариства “Укртелеком”. З 2004 року — заступник Голови Правління з питань маркетингу та продажу послуг відкритого акціонерного товариства “Укртелеком”. Одружений, має доньку.