Архів новин / Третій рік поспіль українське поштове відомство проводить новорічну акцію "Пошта Діда Мороза".

30.12.2003
Третій рік поспіль українське поштове відомство проводить новорічну акцію "Пошта Діда Мороза". Як розповіли в Одеській дирекції українського державного підприємства "Укрпошта", всі листи дітей регіону, адресовані Дідові Морозу, – уважно вивчають співробітники пошти. Ті діти, що вказали свою поштову адресу, отримають від Діда Мороза (за "посередництвом" Укрпошти) відповідь – яскраве, гарно оформлене послання майже на чотирьох аркушах. Авторів найкращих листів буде запрошено на новорічну виставу біля поштової ялинки, що встановлена в операційному залі головпоштамту.

В інших країнах поштові служби теж підтримують цю цікаву акцію. Так, Пошта Канади (Canada Post) оголосила, що спеціально виділила службовців, яких призначено помічниками Санта Клауса і які відповідатимуть на листи, що надійдуть до нього цього року.

Програма Пошти Канади з написання листів Санта Клаусові стала улюбленою у дітей Канади та в усьому світі. Розгорнута в масштабі всієї країни в 1982 р., програма вперше з'явилася в Монреалі в 1973 р., коли кілька місцевих службовців Пошти Канади вирішили написати відповіді від імені Санта Клауса.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.