Архів новин / Під час засідання Кабінету Міністрів Прем’єр-міністр України Віктор Янукович підбив підсумки роботи Уряду у 2003 році.

30.12.2003
Під час засідання Кабінету Міністрів Прем’єр-міністр України Віктор Янукович підбив підсумки роботи Уряду у 2003 році. Незважаючи на те, що рік був дуже складним, Уряду вдалося мінімізувати негативні наслідки, стовідсотково виконати бюджет 2003 року і своєчасно затвердити головний фінансовий документ 2004 року, який, за оцінками міжнародних експертів, є найбільш зваженим та реалістичним з тих, що приймалися за останні роки, – наголосив Глава Уряду.

Серед безперечних досягнень Віктор Янукович відзначив також зростання ВВП на 8%, що створює надійний фундамент для того, щоб 2004 рік з економічної та соціальної точки зору був кращим, ніж нинішній. Прем’єр-міністр зазначив, що головним пріоритетом соціально-економічного курсу Уряду на наступний рік є покращення основних економічних показників та підвищення рівня життя громадян України.

Прем’єр-міністр висловив вдячність членам Уряду та керівникам органів виконавчої влади за співпрацю у 2003 році, привітав з наступаючим Новим роком і Різдвяними святами, побажав здоров’я та успіхів.

Кабінет Міністрів України схвалив проект Указу Президента України "Про Концепцію адаптації інституту державної служби в Україні до стандартів Європейського Союзу", згідно з якою наступного року необхідно буде розробити середньострокову програму розвитку державної служби в Україні, розраховану на 2005–2011 роки. У програмі одним з основних завдань має бути визначено формування в Україні європейських стандартів державної служби, що є одним з найважливіших стандартів Європейського Союзу.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.