Архів новин / Вiзит доктора Грема Скотта, виконавчого директора Southern Cross International Ltd

02.12.2001
2-7 грудня 2001

Вiзит доктора Грема Скотта, виконавчого директора Southern Cross International Ltd, помiчника Комiсара Комiсiї державної служби Нової Зеландiї.

2 грудня 2001 року до м. Києва з метою проведення консультативних зустрiчей з представниками Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України, ВАТ "Укртелеком" та Уряду України прибув доктор Грем Скотт.

3 грудня 2001 року — пройшли переговори доктора Г.Скотта з керiвництвом Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України, ВАТ "Укртелеком", а також зустрiч з С. Джонсоном — радником ВАТ "Укртелеком" з питань приватизацiї.

4 грудня 2001 року у ВАТ "Укртелеком" — зустрiч доктора Г.Скотта з Головою державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України та керiвництвом ВАТ "Укртелеком" за участю С.Джонсона — радника ВАТ "Укртелеком" з питань приватизацiї. У другiй половинi дня доктор Г. Скотт взяв участь у навчальному семiнарi "Реформа державного управлiння".

5 грудня 2001 року за участю доктора Г.Скотта були проведенi консультацiї в Урядi України з питань адмiнiстративної реформи.

6 грудня 2001 року в примiщенi ВАТ "Укртелеком" було проведено "круглий стiл" на тему: "Приватизацiя ВАТ "Укртелеком": можливостi та перешкоди", а також зустрiч з представниками вiтчизняних та iноземних ЗМI.