Архів новин / Заступник Голови Держкомзв'язку України, голова Редакційно-художньої ради з питань видання поштових марок, маркованих конвертів і карток в Україні Володимир Коляденко провів засідання Ради

24.11.2003
Заступник Голови Держкомзв'язку України, голова Редакційно-художньої ради з питань видання поштових марок, маркованих конвертів і карток в Україні Володимир Коляденко провів засідання Ради.

Члени редакційно-художньої ради, до якої входять, зокрема, директор видавництва "Марка України" УДППЗ "Укрпошта" Валентина Худолій, начальник відділу стратегії розвитку поштового зв'язку Держкомзв'язку Ніна Гавриш, голова правління Асоціації філателістів України Володимир Бехтір, обговорили ескізи художніх марок та художніх конвертів. Рекомендовано до видання марки серії "Український народний одяг", конверт першого дня до серії марок 'Український народний одяг", марку "85-річчя з часу проголошення об'єднання УНР і ЗУНР в єдину соборну незалежну українську державу", марку "125 років від дня народження Станіслава Людкевича, українського композитора". Членами редакційно-художньої ради також затверджено ряд ескізів художніх конвертів.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.