Архів новин / У Держкомзв'язку України відбулось друге засідання робочої групи з підготовки України до участі у Всесвітньому саміті з питань інформаційного суспільства

24.10.2003
Заступник Голови Держкомзв'язку України Володимир Коляденко провів друге засідання робочої групи з підготовки України до участі у Всесвітньому саміті з питань інформаційного суспільства.

Робочу групу очолює Голова Держкомзв'язку Олег Яценко. Заступники голови робочої групи -заступники Голови Держкомзв'язку Володимир Коляденко та Олег Проживальський. До складу робочої групи увійшли керівники структурних підрозділів Держкомзв'язку, науково-дослідних та навчальних закладів сфери управління комітету, зокрема Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій та Одеської національної академії ім. О.С.Попова, а також ЗАТ "Утел" та Асоціації учасників ринку Інтернет в Україні.

Затверджено склад 4 тематичних робочих груп з підготовки: буклету; концепції та програми виставки; пропозицій до "Декларації принципів" та "Плану дій"; пропозицій до Національної доповіді під час Всесвітнього саміту з питань інформаційного суспільства. У складі робочих груп - представники Кабінету Міністрів України, міністерств і відомств, бізнесових та громадських організацій.

Як зазначив заступник голови робочої групи В.Коляденко, всі питання підготовки України до саміту перебувають у центрі уваги Національного підготовчого комітету з забезпечення участі України у Всесвітньому саміті з питань інформаційного суспільства. Організаційно-технічне та інформаційне забезпечення роботи Національного підготовчого комітету здійснює Державний комітет зв'язку та інформатизації.
Члени робочої групи отримали відповідні доручення щодо підготовки України до участі у Всесвітньому саміті з питань інформаційного суспільства (10-12 грудня 2003 p.).