Архів новин / Парламент України ухвалив нову редакцію Закону "Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку малих міст" з урахуванням пропозицій Президента України.

25.11.2003

Мета Програми - створення організаційних, нормативно-правових та економічних механізмів забезпечення позитивних зрушень у соціально-економічному розвитку малих міст, підвищення життєвого рівня населення, поліпшення якості громадських послуг на основі ефективного використання ресурсного та науково-виробничого потенціалу, ринкових перетворень у господарському комплексі.

Серед основних завдань Програми - розвиток мереж та засобів сучасного зв'язку на базі новітніх цифрових технологій як однієї із основних умов розвитку економіки малих міст, забезпечення комп'ютеризації шкіл, реалізація проектів у межах Національної програми інформатизації.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.