Архів новин / У місті Одесі продовжуються змагання “Прем’єр-ліги – 2004” з міні-футболу серед 12 команд працівників підприємств та організацій міста на призи газети “Біржа”, в яких бере участь команда ЦТЕ МТЗ Одеської філії ВАТ “Укртелеком”.

21.10.2004

За Регламентом проведення змагань нинішнього сезону команди зіграють в два кола. У другому колі, який розпочнеться у січні і триватиме до кінця квітня, визначаться три найкращі команди.

У складі нашої команди 15 чоловік, працівників ЦТЕ МТЗ Одеської філії, у чолі з капітаном команди Сергієм Жируном, інженером групи моніторингу.

В четвертому турі команда “Телеком” зустрілася з командою “ГСК” і завдяки напруженій боротьбі перемогла з рахунком 5:3. Найкращим бомбардиром визнано Бориса Похлебіна - легіонера команди, студента Одеської Державної Академії будівництва та архітектури, який першим досяг показника «10 забитих м'ячів».