Архів новин / Завершився дводенний офіційний візит Прем’єр-міністра України Віктора Януковича до Турецької Республіки. До складу делегації України входив Перший заступник Голови Держкомзв’язку Леонід Нетудихата.

04.12.2003

У рамках візиту глава уряду України взяв участь у ХІІ засіданні Українсько-турецької ділової ради. У своєму виступі Віктор Янукович підкреслив наявність можливості розширення експорту з України до Туреччини високотехнологічної продукції. Він запросив турецьких бізнесменів до розширення інвестиційного співробітництва та відкриття нових підприємств в Україні.

Віктор Янукович відзначив існування в Україні розвинутої телекомунікаційної і транспортної інфраструктури, потужний науково-технічний і виробничий потенціал, наявність спеціального режиму інвестиційної діяльності, що передбачає виключно сприятливі умови для роботи інвесторів.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.