Архів новин / Президент України Леонід Кучма підписав проект Цільового плану Україна - НАТО на 2004 рік.

08.12.2003
Президент України Леонід Кучма як Голова Державної ради з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України підписав проект Цільового плану Україна - НАТО на 2004 рік, підготовлений Кабінетом Міністрів України спільно з Національним центром з питань євроатлантичної інтеграції України та попередньо погоджений з НАТО.

Згідно з проектом, Держкомзв'язку, зокрема, має взяти участь у здійсненні заходів щодо ратифікації Європейської конвенції про транскордонне телебачення; продовженні реалізації проекту "Створення Веб-порталу "Співробітництво Україна - НАТО"; розширенні співробітництва України з НАТО з передачі технологій шляхом проведення досліджень у рамках співробітництва з Науковим комітетом НАТО; продовження співробітництва з НАТО у рамках Спільної робочої групи Україна - НАТО з питань науки та охорони довкілля; розгортанні єдиної національної інформаційно-комп'ютерної мережі науково-дослідних установ та освітніх закладів і забезпеченні її взаємодії з системою європейських науково-освітніх мереж GEANT; доопрацюванні законопроекту про Загальнодержавну програму "Електронна Україна"; здійсненні заходів Національної програми інформатизації та проведенні засідань Міжвідомчої координаційної ради з питань співробітництва з НАТО у галузі телекомунікаційних та інформаційних систем.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.