Архів новин / Делегація Укрпатенту у складі фахівців з питань інформаційних технологій відвідала Всесвітню організацію інтелектуальної власності (Женева, Швейцарія)

18.11.2003
У патентних відомствах багатьох країн триває робота над проблемою подання заявки на охоронні документи в електронному вигляді. Не стоять осторонь цього і в Україні.

Нещодавно делегація Укрпатенту у складі фахівців з питань інформаційних технологій відвідала Всесвітню організацію інтелектуальної власності (ВОІВ) (м. Женева, Швейцарія) для участі у VII зустрічі користувачів системи повідомлень електронними засобами зв'язку в рамках Мадридської угоди.

У ході консультацій у ВОІВ вивчалися можливості національної системи інтелектуальної власності України та її готовності до початку такої роботи. Зокрема, з 1 січня наступного року набере чинності Закон України "Про електронний підпис", який дасть можливість розширити роботу з цього напрямку. Під час засідання розглядалися також питання арбітражного механізму вирішення суперечок щодо доменних імен у мережі Інтернет.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.