Архів новин / Напередодні Нового 2005 року зв’язківці Одеської філії ВАТ “Укртелеком” зробили подарунок мешканцям сіл Придунав’я.

27.12.2004

24 грудня 2004 року у с. Кам’янка Ізмаїльського району відбулась презентація нових цифрових телефонних станцій типу “Квант-Е”, побудованих у цьому селі, а також у селах Шевченково Кілійського району та Нагорне Ренійського району, загальній ємністю 1792 номерів.

В урочистостях з цієї нагоди взяли участь заступник директора Одеської філії ВАТ “Укртелеком” з будівництва Микола Богера, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, народний депутат України Юрій Крук, начальник Центру електрозв’язку №3 Одеської філії Валентин Попазов, Голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Мазур, голова сільської ради с. Кам’янка Іван Лефтеров, інші посадові особи, громадськість та ЗМІ.

З 1999 року у Ізмаїльському центрі електрозв’язку зусиллями працівників Одеської філії ведуться роботи по заміни станцій координатного типу на сучасні цифрові АТС.

Працівниками Одеської філії сумісно з фахівцями фірми “Союз – КТ” було зроблено розширення та заміна координатних АТС 50/200 та 100/2000 на цифрові станції типу АТС “Квант-Е”, що дозволило значно поліпшити якість та надійність телефонного зв’язку.

Спеціально для нової АТС на 768 номерів у селі Кам’янка Ізмаїльського району була побудована магістральна волоконно-оптична лінія зв'язку, що надасть можливість надання високоякісного зв'язку з більш широким спектром найсучасніших додаткових послуг, а також можливість доступу до мережі Інтернет по комутованій лінії зі швидкістю до 56 Кбіт/с.

Введення в дію нових телефонних станцій у селах Шевченково Кілійського району та Нагорне Ренійського району, кожна на 512 номерів, дозволило більш ніж удвічі збільшити число телефонів у цих селах та вирішити проблему черги на встановлення телефонів, а також отримувати безперебійний зв’язок не лише в межах України, а й закордоном.

На теперішній час фахівцями філії продовжуються роботи з будівництва цифрової автоматичної телефонної станції типу “Квант-Е” у селі Вилкове Кілійського району на 512 номерів.