Архів новин / У Ганновері тривала робота виставки СеВІТ-2005

11.03.2005
У Ганновері (Німеччина) закінчила роботу Міжнародна виставка інформаційних технологій та телекомунікацій СеВІТ–2005. ВАТ “Укртелеком” вдесяте брав участь у цьому престижному форумі. Стенд Укртелекому був розташований у 12 виставковому павільйоні поруч із такими всесвітньо відомими телекомунікаційними компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, Marconi тощо.

Експозицію Товариства відвідав Перший заступник Голови Правління ВАТ “Укртелеком” Анатолій Русінський та низка інших керівників компанії.
Кількість відвідувачів експозиції ВАТ “Укртелеком” свідчить про величезну популярність стенду Національного оператора. Фахівці компанії провели презентації та ознайомили відвідувачів із досягненнями та перспективами розвитку Товариства. Гості експозиції змогли оцінити значний потенціал телекомунікаційного ринку України — відкритого для іноземних інвестицій.
Особливу зацікавленість викликала можливість термінації голосового трафіку в Україну (із Туреччини, Німеччини, Великої Британії) та транзиту трафіку через Україну.

Чимало іноземних компаній пропонували обладнання для відеоконференцзв’язку, передачі голосового трафіку, тестового обладнання для каналів зв’язку тощо, впровадження нових послуг, таких як:
- організація доступу до інтернету за технологією ADSL по мережі електричного живлення;
- послуги коротких текстових повідомлень “sms” для абонентів фіксованих мереж зв’язку.

Товариство також отримало цікаві пропозиції щодо співробітництва у сфері оренди номерів служби 800-, необхідних для організації безкоштовних номерів підтримки російськомовних клієнтів німецьких компаній.

Експозиція Товариства як провідного телекомунікаційного оператора України презентувала досягнення компанії у забезпеченні потреб своїх клієнтів у найсучасніших послугах, створених на базі новітніх технологій. Крім того, на стенді була представлена інформація про потенційні можливості телекомунікаційного ринку України, яка зацікавила іноземних інвесторів.

Стенд Укртелекому відвідала офіційна делегація на чолі з директором Державного департаменту з питань зв’язку та інформатизації Міністерства транспорту й зв’язку України Ігорем Кравцем.

Під час візиту офіційної делегації відбулась презентація експозиції Товариства. З основними досягнення та перспективами розвитку компанії почесних гостей ознайомив заступник Голови Правління ВАТ “Укртелеком” із питань маркетингу та продажу послуг Ігор Сиротенко .

Експозиція Товариства викликала велику зацікавленість численних відвідувачів стенду та отримала високу оцінку з боку почесних гостей та організаторів виставки.