Архів новин / 400 працівників Одеської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій 27 населених пунктів області

27.04.2016

Працівники Укртелекому в Одеській області взяли участь у традиційній весняній волонтерській акції «Чисте місто», що відбулася 23 квітня 2016 року. Навести лад на вулицях, у парках та скверах 27 населених пунктів області вийшло 400 працівників Одеської філії та членів їхніх родин

X1_n8ZiARws.jpg XLb-t3_54U0.jpg

«Екологічний десант» Укртелекому привів до ладу територію парку "Лузанівка", що на узбережжі Одеської затоки, та в’їзд до міста Березівка. Крім того волонтери попрацювали на центральних вулицях та у зонах відпочинку міст та містечок Одеської області. Загалом було пофарбовано біля 1 км бордюрів, висаджено 12 дерев та 100 кущів, прибрано 14600 кв.м території, зібрано та вивезено 10 тонн сміття.

SL371705.JPG SL371722.JPG

Корпоративна волонтерська акція «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 7 тисяч співробітників Укртелекому.

gYIvoteX1sI.jpgSL371683.JPG

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ