Архів новин / 70 тисяч українців вже користуються «Інтерактивним TV» від Укртелекому

09.03.2016

Узимку до інноваційної послуги щодня в середньому підключалося майже 160 абонентів

Українці все частіше обирають «Інтерактивне TV» від Укртелекому. Цієї зими база користувачів послуги зросла майже на 14 тисяч. Відтак станом на початок березня їх кількість сягнула 70 тисяч. Найбільше прихильників «Інтерактивного TV» серед мешканців Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Львівської та Вінницької областей.

Найпопулярніший пакет – «Оптимальний», що гармонічно поєднує в собі чудовий контент та інтерактивні можливості.

Пакет містить понад 100 популярних національних та зарубіжних телеканалів, доступ до кінозалів, усі жанри відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Постійно оновлюється асортимент телеканалів та фільмів, зокрема у HD якості, додаються нові розділи та багато іншого.

Для абонентів послуга має відчутні переваги, адже клієнти «Інтерактивного TV» отримують можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Користувачі можуть ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

Нагадаємо, що послуга «Інтерактивне TV» доступна для користувачів фіксованої телефонії та інтернету.

До кінця березня діє акційна пропозиція підключення цього сервісу – лише за 39 грн/міс. клієнт отримує доступ до понад 100 каналів, 10 000 фільмів, серіалів, шоу, а також можливість відчути переваги інтерактивних функцій.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів у межах «Інтерактивного TV» можна на сайті.

Вартість підключення послуги «Інтерактивне TV» становить всього 1,2 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також необхідна TV-приставка, спеціальна ціна якої лише 1 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Детальну інформацію про послуги та акційні умови їх підключення можна дізнатися на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером 0 800 506 800 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Укртелеком надає «Інтерактивне TV» спільно з «OLL.TV» (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі. 04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/