Архів новин / Укртелеком обслуговує понад 1,5 тисячі користувачів «Хмарної АТС»

09.11.2015

ukrtelecom_logotype2_krashche.jpg

Щодня оператор підключає нових користувачів до «Хмарної АТС». Наразі клієнти можуть протестувати цю послугу всього за 1 грн. на місяць

Послуги на основі «хмарних рішень» поступово стають частиною життя багатьох представників українського бізнесу. Укртелеком як національний оператор також пропонує юридичним особам скористатися інноваційним сервісом – «Хмарною АТС». Зокрема, з червня – моменту запуску послуги, кількість користувачів цього сервісу стрімко зростає.

«З цією пропозицією ми вийшли на ринок лише влітку цього року, але вже зараз за допомогою «Хмарної АТС» оператор обслуговує понад півтори тисячі користувачів, – підкреслює Микола Давиденко, Директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». - На нашу думку, такий інтерес до послуги пояснюється її перевагами. Так, підключити послугу – швидко, керувати – просто, а купувати офісну АТС – не потрібно».

Нагадаємо, що до 31 грудня 2015 року Укртелеком пропонує підключити послугу «Хмарна АТС» на акційних умовах – всього за 1 грн./міс. протягом двох місяців. Відчути можливості «Хмарної АТС» можуть як існуючі, так і нові клієнти Укртелекому. Ця спеціальна пропозиція «Легкий старт» розповсюджується на два тарифні пакети залежно від кількості телефонних ліній – «Хмарна АТС 5» та «Хмарна АТС 10». Після завершення тестового періоду послуга надаватиметься відповідно до стандартних умов.

«Хмарна АТС» надає не тільки всі стандартні послуги офісної міні-АТС, але й значно розширює телекомунікаційні можливості бізнесу, а саме:

• швидке управління та налаштування (підключити робочі місця, налаштувати номери та додаткові послуги зв’язку можна он-лайн самостійно та швидко за допомогою сучасного інтерфейсу);
  • єдина корпоративна мережа (об’єднання офісів компанії по всій території України, у тому числі віддалених співробітників, у єдину телефонну мережу із міськими телефонними номерами і внутрішньою короткою нумерацією);
  • скорочення витрат (клієнту не потрібно купувати, оновлювати та обслуговувати обладнання; внутрішній зв’язок безкоштовний; низька вартість дзвінків у цілому);
  • масштабованість (до «Хмарної АТС» можна бездротово підключити будь-яку кількість телефонних номерів та внутрішніх абонентів за допомогою інтернету – LAN, DSL або Wi-Fi);
  • легкість переносу номера (відсутність прив’язки до розташування офісу клієнта, відповідно всі номери телефонів при переїзді зберігаються).

Дізнатися детальну інформацію про нову послугу «Хмарна АТС», а також акційні можливості її підключення можна на корпоративному сайті, у найближчому центрі обслуговування абонентів або при зверненні до Контакт-центру за номером 0800506801 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних номерів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: фіксована і мобільна телефонія, індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Контакт-центру і Дата-центру.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/