Архів новин / Укртелеком підключив до широкосмугового інтернету 186 сільських населених пунктів у 23 областях України

02.11.2015

ukrtelecom_logotype2_krashche.jpg

Цього року можливість доступу до всесвітньої мережі з’явилася у понад 25 тисяч мешканців країни

Укртелеком продовжує розвивати свою мережу безлімітного широкосмугового інтернет-доступу у невеликих населених пунктах і сільській місцевості, забезпечуючи їм нові можливості для розвитку та інтеграції у сучасний цифровий простір. За 9 місяців цього року можливість підключення інтернету з'явилася у понад 25,6 тисячі мешканців 186 населених пунктів України. Загалом інтернет від Укртелекому є у понад півтори тисячі міст і сіл країни.

«Укртелеком має найрозвиненішу мережу в країні, але не зупиняється на досягнутому. Ми розширюємо географію послуги, йдучи в невеликі населені пункти, – говорить Денис Захаренко, директор дирекції розвитку масового сегмента Укртелекому. – Це стратегічна програма розвитку Укртелекому, яка демонструє гарні результати, – у невеликих містах та сільській місцевості база користувачів широкосмугового доступу зростає. А напрямок ШСД показує позитивну динаміку».

Сьогодні компанія обслуговує понад 1,631 млн. користувачів широкосмугового доступу. За 9 місяців 2015 року дохід від цього напрямку збільшився на 60 млн. грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав майже 984 млн. грн.

Укртелеком продовжує інвестувати у розвиток ШСД, впроваджувати нові продукти, розробляти цікаві цінові пропозиції та комплексні рішення. Наприклад, зараз абонентам доступний безлімітний інтернет за 39,90 грн./місяць, а пакетна пропозиція – ШСД та «Інтерактивне TV» – за 89 грн./міс.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/