Архів новин / Понад 55 тисяч українців обрали для себе Інтерактивне TV від Укртелекому

29.10.2015

ukrtelecom_logotype2_krashche.jpg

Інноваційна послуга – Інтерактивне TV – стає все більш популярною серед українців

Національний оператор Укртелеком намагається зробити свої послуги максимально корисними для клієнтів. Так, для користувачів фіксованої телефонії та інтернету у липні минулого року була запропонована додаткова послуга – Інтерактивне TV. З моменту запуску сервісу кількість її абонентів постійно зростає, а вже на початок жовтня 2015 року перевищила позначку у 56 тисяч. Цікаво, що лише за третій квартал кількість користувачів зросла більш ніж на 10 тисяч. При цьому лідерами з підключень є Київська, Запорізька, Дніпропетровська, Вінницька та Львівська області.

«Протягом понад року існування Інтерактивного TV сервіс практично щомісячно оновлюється: збільшується асортимент телеканалів та фільмів, зокрема у HD якості, розширюється географія його надання, додаються нові розділи та багато іншого, – підкреслює Денис Захаренко, Директор з розвитку масового сегменту ПАТ «Укртелеком». – У цілому ми постійно підвищуємо корисність цієї послуги, прислухаючись до побажань клієнтів»

Нагадаємо, що до кінця року діє акційна пропозиція підключення цього сервісу – лише за     39 грн./міс. клієнт отримує можливість переглядати понад 100 каналів, а також 10 000 фільмів, серіалів, шоу.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів у межах Інтерактивного TV можна на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv

Вартість підключення послуг Інтерактивне TV та Інтернету від Укртелекому становить 2,40 грн. Для використання послуги Інтерактивне TV також необхідна TV-приставка, яка коштує 1 грн. Оформити підключення послуг за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Детальну інформацію про послуги та акційні умови їх підключення можна дізнатися на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

Послуга «Інтерактивне TV» надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ “OLL TV”) за підтримки ПАТ «Укртелеком».

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/