Архів новин / Освітній проект «Кращі – з Укртелекомом» стартує у п’яти містах України

21.09.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

Освітня програма Укртелекому для студентів та випускників вищих навчальних закладів стартує у п’яти містах України у вересні-жовтні 2015 року. Успішне проходження проекту передбачає подальше стажування з перспективою працевлаштування в компанії

Укртелеком продовжує активну роботу з молодими фахівцями. Так, після успішного завершення пілотного проекту навесні цього року у м. Київ оператор розширює географію його проведення й на інші міста України. Найближчим часом програма «Кращі – з Укртелекомом» стартує в Одесі (22 вересня), Дніпропетровську (28 вересня) та у Києві (1 жовтня). Навчання у Львові та Харкові вже розпочато. Загалом планується залучити до участі близько 70 студентів та випускників вищих навчальних закладів.

«Вже третій місяць у компанії стажуються 10 фіналістів пілотного проекту в Києві. Вони набираються досвіду, працюючи у різних напрямках діяльності компанії, –  розказує Тетяна Петрук, директор Дирекції управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком».Впевнені, що в регіонах нам також поталанить з ініціативною та творчою молоддю, яка в подальшому може стати частиною колективу Укртелекому».

«Кращі – з Укртелекомом» – це п’ятитижнева освітня програма, що розрахована на студентів останніх курсів, а також випускників вищих навчальних закладів. До участі у конкурсному відборі запрошуються молоді фахівці в галузі телекомунікацій, IT, фінансів, продажів, загального менеджменту (в т.ч. HR, PR та ін.). Під час навчання учасники програми працюватимуть над реальними проектами, що дозволить їм отримати не лише теоретичні знання про ринок телекомунікацій, а й практичні навички вирішення бізнес-завдань. Також у програмі заплановано майстер-класи від менеджерів середньої ланки та внутрішніх тренерів Укртелекому..

Дізнатися деталі щодо участі в освітньому проекті в Одесі, Дніпропетровську та Києві, а також слідкувати за подальшим перебігом «Кращі – з Укртелекомом» у цілому можна у соціальних мережах: Facebook та Вконтакті

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,4 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/