Архів новин / Обрані нові члени Наглядової Ради ПАТ «Укртелеком»

17.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Акціонери Укртелекому на позачергових Загальних Зборах 16 грудня 2014 прийняли рішення про зміну складу Наглядової Ради.

За результатами Зборів Акціонерів обрано новий склад Наглядової Ради Укртелекому. Головою Наглядової Ради переобраний Леонід Нетудихата. До складу Ради увійшли Олександр Баринов і Сергій Муковнін, а також знову обрані Катерина Лапшина і Людмила Павленко.

Крім того, на Зборах затверджено Статут компанії в новій редакції, згідно з яким скасована посада Голови ПАТ «Укртелеком». Органами товариства є Збори Акціонерів, Наглядова Рада та Директор ПАТ «Укртелеком». У зв'язку із завершенням формування нової управлінської структури оператора на рівні Корпоративного центру і регіонів, акціонери прийняли рішення про передачу функцій Голови товариства його Директору. Посада Директора ПАТ «Укртелеком» зберігається за Юрієм Курмазом. Олександр Баринов, який займав раніше посаду Голови, перейшов до Наглядової Ради оператора.

Актуальна інформація про Наглядову Раду компанії доступна на сайті ПАТ «Укртелеком» у розділі «Про компанію».

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/