Архів новин / Безкоштовні місцеві дзвінки з таксофонів - до кінця 2014 року

02.12.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

До кінця 2014 року мешканці та гості України зможуть безкоштовно телефонувати на місцеві фіксовані номери з близько 7 тисяч  універсальних таксофонів оператора. Соціальна ініціатива Укртелекому, яка стартувала в травні 2014 року, за час дії довела свою корисність та значимість для користувачів. З кожним місяцем безкоштовні місцеві дзвінки з таксофонів набирають популярність у абонентів.

Кількість дзвінків з таксофонів виросла практично в 4 рази до 750 тисяч на місяць. З кожного апарата щомісяця відбувається в середньому понад 100 розмов. Більш ніж в 4 рази - до мільйона хвилин в місяць зріс і місцевий трафік з таксофонів. Запропонованою оператором можливістю активно користувалися у всіх регіонах України. Найбільше за допомогою таксофонів спілкуються у великих містах - Києві, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Одесі.

Враховуючи популярність і актуальність цієї соціальної ініціативи, оператор продовжує дію пропозиції до кінця 2014 року. Укртелеком прагне забезпечити максимальну кількість жителів України якісними та доступними послугами зв'язку.

Нагадаємо, що з травня 2014 року для дзвінка з будь-якого таксофона Укртелекому на місцеві фіксовані номери не потрібна  таксофонна картка. Дана тарифікація в рамках маркетингового дослідження триватиме до 31 грудня 2014 року. Також плата не стягується при дзвінках з таксофона на інший таксофон у  межах міста та/або району (селища міського типу, селища, села та інші населені пункти в рамках одного району) та на номери послуги 800.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/