Архів новин / ПАТ «Укртелеком» змінює тарифні плани

09.09.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Офіційне повідомлення ПАТ «Укртелеком»

ПАТ «Укртелеком» змінює тарифні плани «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий», «Спільний Мінімальний» та «Домашній Безлімітний» на послуги фіксованого телефонного зв’язку для абонентів (фізичних осіб) місцевої телефонної мережі товариства у зв’язку із затвердженням Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації нових Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Розмір абонентної плати у тарифних планах встановлено згідно з новими рівнями Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Змінені тарифні плани вступають в дію з 16.09.2014, але не раніше дня офіційного опублікування рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Детальну інформацію про умови тарифних планів розміщено у розділі Місцевий телефонний зв’язок

Отримати додаткову інформацію можна також і за телефоном Контакт-центру 0-800-506-800.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/