Вітаємо з 65 річницею Великої Перемоги!

На честь 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні ВАТ «Укртелеком» проводить 8 та 9 травня благодійну акцію — надає кожному з учасників Великої Вітчизняної війни та осіб, прирівняних до них — 10 безоплатних хвилин загалом для розмов з абонентами фіксованого зв’язку по Україні*, СНД (країни Балтії не входять до співдружності), а також можливість спілкуватись з абонентами операторів мобільного зв’язку, які приєдналися до благодійної акції**.

Як і у попередні роки, 8 та 9 травня телефонувати можна буде цілодобово з квартирних телефонів за місцем реєстрації. А також — з поштових відділень та переговорних пунктів, пред’явивши при особистому зверненні відповідне посвідчення.

* з абонентами ЗАТ «Укомлайн», ТОВ «Телесистеми України», ТОВ «Восток. Телеком», ТОВ «Велтон.Телеком».

** з абонентами мобільних мереж ВАТ «Укртелеком» (код 91); ЗАТ «Українські радіосистеми», ТМ «Beeline» (код 68); ТОВ «Інтертелеком» (код 94).

Звертаємо увагу! Телефонні розмови з абонентами мобільних операторів «МТС-Україна» ( коди 50, 66, 95, 99), «Київстар» ( коди 67, 96, 97, 98), «Life» (коди 63, 93) та PEOPLEnet (код 92) надаються за діючими тарифами.

Для довідки

Нагадуємо порядок набору для міжміського дзвінка:

КОД МІСТА;
    НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Нагадуємо порядок набору для розмов по СНД (країни Балтії не входять до співдружності):

0 (індекс виходу на міжнародний зв’язок);
    КОД КРАЇНИ;
    КОД МІСТА;
    НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Нагадуємо порядок набору для розмов з абонентами операторів мобільного зв’язку:

КОД ОПЕРАТОРА;

10 хвилин на спогади 2010