Дзвінки в Росію за надзвичайно привабливою ціною!

З 1 грудня 2009 року по 30 червня 2010 року (включно) дзвінки на фіксовані та мобільні мережі російських операторів зв’язку будуть коштувати усього 84 копійки з ПДВ за хвилину. Спеціальні тарифи діють з карток «ВСЕсвіт» і «ВСЕсвіт плюс». Телефонувати за спеціальними тарифами можна з будь-яких карток — незалежно від номіналу, дати і місця покупки та на всій території України.

дзвінки в Росію за вигідним тарифом

Телефонуйте до Росії за надзвичайно привабливою ціною та не витрачайте зайвого — тарифікація розмов посекундна!

Гарантовано придбати картки «ВСЕсвіт» і «ВСЕсвіт плюс» можна у відділеннях «Телекомсервіс» — найбільшій мережі власних торгових точок серед телекомунікаційних операторів України.

Скористатися картками «ВСЕсвіт» і «ВСЕсвіт плюс» можна:

• з будь-якого стаціонарного домашнього телефону або телефону підприємств (власного, робочого, від друзів, сусідів, з готелів, офісів тощо), навіть якщо заблоковано вихід на «0». При цьому, вартість послуг, отриманих за карткою, не включається в щомісячний рахунок власника телефону;
  • з таксофонів, що мають позначку «Тут діють картки ВСЕсвіт та ВСЕсвіт плюс» (при цьому таксофонну картку застосовувати не потрібно).